Coaching | Training | Teamontwikkeling

Veerkrachtige mensen

Zelfbewust en energiek

Jouw leef- of werksituatie kan in combinatie met ervaringen uit het verleden ervoor zorgen dat je het energieke en bevlogen gevoel al even niet (meer) hebt. Misschien heb je daarnaast lichamelijke klachten die erop wijzen dat je niet goed in je vel zit. Maar ook persoonskenmerken zoals ongeduld, perfectionisme of moeilijk “nee” kunnen zeggen, kunnen een beperking vormen om volop van het leven te genieten. Als je dat energieke en bevlogen gevoel weer wilt ervaren help ik daar graag bij. In mijn praktijk bied ik je een rustpunt van waaruit jij weer – in jouw tempo – de regie kunt nemen over jouw eigen persoonlijke groei.

Tijdens de gesprekken die wij voeren ontdek je welke omstandigheden klachten veroorzaken én wat er allemaal voor zorgt dat jij je wél energiek kunt voelen. Het vinden van de oorzaak van bijvoorbeeld lichamelijke klachten, het ontstaan van bepaalde gevoelens en gedachten of omstandigheden die stress veroorzaken, benader ik in nauwe relatie tot jouw eigenheid, persoonlijke kwaliteiten en drijfveren. Als jij je vervolgens ook bewust wordt hoe een en ander op elkaar van invloed is, kan ik jou gericht helpen bij het herstel en/of het maken van keuzes om weer veerkrachtig in het leven te staan.

Lees meer op deze website over mijn visie en werkwijzen of neem direct contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.