Coaching | Training | Teamontwikkeling

Werkwijze

Particulieren

Bij nieuwe cliënten start ik altijd met een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek van ongeveer een uur. Tijdens deze kennismaking bespreken we jouw hulpvraag en vertel ik je hoe ik denk je te kunnen ondersteunen.

Als we beiden een goed gevoel aan dat gesprek overhouden, maak ik een voorstel. In dat voorstel beschrijf ik wat we gaan doen, het verwachte aantal consulten, de frequentie en de kosten.

Coaching en Counseling

Als jij je in mijn voorstel kunt vinden, volgt een uitgebreide intake. Omdat ik mij een goed beeld wil vormen van jouw persoonlijkheid, ontvang je voorafgaand aan het intakegesprek een vragenlijst. Tijdens het gesprek gaan we aan de hand van jouw antwoorden dieper in op voor jou belangrijke onderwerpen.

De inhoud en frequentie van de vervolgbijeenkomsten stem ik af op jouw persoonlijkheid, wensen en omstandigheden. Het maken van opdrachten en het doen van oefeningen kan – zowel tijdens als tussen de opeenvolgende consulten – deel uitmaken van jouw begeleidingsprogramma.

De bijeenkomsten duren in de regel één tot anderhalf uur en vinden meestal eens per twee weken plaats. Voor een consult van één uur breng ik bij particulieren € 87,75 in rekening en voor anderhalf uur € 117,75. Deze bedragen zijn inclusief 21% BTW. 

Coaching, Training en Teamontwikkeling

Om duurzame veranderingen tot stand te brengen lever ik altijd maatwerk. De kosten voor zakelijke dienstverlening worden afgestemd op de specifieke omstandigheden en de vraag van de organisatie. Neem contact met mij op voor meer informatie.